Huutjärvi Yhtiöt Oy tarjoaa kattavat isännöitsijäpalvelut Kymenlaakson alueella. Palvelumme on ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Kuuntelemme toiveitasi ja räätälöimme joustavasti tarvitsemasi palvelukokonaisuuden. 

 

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluvat:

  • isännöitsijätoimiston palvelut

  • tilitoimiston palvelut

  • rakennustekniikka

  • kiinteistönhuolto

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia palveluja tarvitset!

Pidämme kiinteistöstäsi hyvän huolen

Luotettavasti palvelevana isännöitsijänä pidämme hyvän huolen kiinteistösi kunnosta ja taloudesta. Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat kiinteistön huoltotyöt ja tarvittaessa myös suuremmatkin kunnossapito- ja rakennustyöt ja niiden valvonta- ja projektinjohtopalvelut.

 

Kun huolehdimme kiinteistöstäsi kokonaisvaltaisesti, sen arvo säilyy ja asukkaiden asumismukavuus niin kiinteistöjen, kuin piha-alueiden osalta on taattu. Suunnittelemme myös ennakkohuollon tarkkaan yhdessä taloyhtiön kanssa, jotta pysymme kartalla kaikista tulevista tarpeista. 

Olemme joustavasti palveleva isännöitsijätoimisto

Olemme joustavasti palveleva isännöitsijätoimisto Kymenlaaksossa. Palvelemme asiakkaitamme ajan kanssa ja keskitymme huolella jokaisen asiakkaamme tarpeisiin.

 

Meillä on pitkä ja laaja kokemus taloyhtiöiden isännöinnistä, joten voit luottaa osaavaan palveluumme. Asiointi kanssamme on aina sujuvaa. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään palvelujamme, jotta asiakkaamme saavat korkeatasoista ja ajanmukaista isännöitsijäpalvelua. 

Asiantunteva tilitoimisto apunasi

Tarvitsetko asiantuntevan tilitoimiston palveluja Kymenlaaksossa? Ota rohkeasti yhteyttä Huutjärvi Yhtiöt Oy:hyn. Kerromme sinulle mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista ja niiden sisällöstä. Meiltä saat aina luotettavaa ja korkealaatuista palvelua. 

Ota yhteyttä

Kysy lisää isännöitsijäpalveluista tai pyydä tarjous!

Kysy meiltä lisää isännöitsijäpalveluista tai pyydä tarjous. Suunnittelemme mielellämme kanssasi tarvitsemasi palvelukokonaisuuden. Laadukkaat palvelumme saat meiltä hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. 

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viesti – soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

 

Palvelualueeseemme kuuluu Etelä-Kymenlaakso, aina Kotkasta Loviisaan saakka, erityisesti Pyhtää ja sen lähialueet.

Ota yhteyttä